ua en ru

Макропоказники держбюджету-2017 перебувають на погодженні профільних комітетів ВРУ, - Кубів 

Макропоказники держбюджету-2017 перебувають на погодженні профільних комітетів ВРУ, - Кубів  Фото: Степан Кубів

Уряд має достатньо часу для врегулювання усіх позицій після подачі проекту бюджету на 2017 рік в Раду

Макропоказники, які будуть закладені у проекті державного бюджету на 2017 рік, наразі перебувають на погодженні профільних комітетів Верховної Ради України. Про це сьогодні під час брифінгу заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вони (макропоказники - ред.) сьогодні є на майданчику комітетів ВРУ і ми почали обговорювати ще минулого тижня", - заявив Кубів.

За його словами, уряд має достатньо часу для врегулювання усіх позицій після подачі проекту бюджету на 2017 рік до парламенту для його ухвалення.

"Була проведена зустріч з низкою голів комітетів після засідання уряду у четвер щодо підтвердження дискусії, яка має бути, тому що макропоказники ми дали на 3 роки вперед, а це є дуже базовим і принциповим стартом для формування бюджету 2017 року, який ми подамо у ВРУ вчасно згідно регламенту ВРУ", - додав Кубів.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв, що Кабінет міністрів України на цьому тижні внесе до Верховної Ради України проект державного бюджету на 2017 рік.