ua en ru

В Mail.Ru заявили, що від санкцій проти компанії постраждають 25 млн українських користувачів

В Mail.Ru заявили, що від санкцій проти компанії постраждають 25 млн українських користувачів Фото: Mail.Ru

У компанії також підкреслили, що продовжать надавати сервіси в Україні

В компанії Mail.Ru Group заявили, що від введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) від 28 квітня 2017 року президентом України Петром Порошенком постраждають 25 млн українських користувачів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Близько 25 мільйонів жителів України спілкуються на заблокованих платформах зі своїми друзями в Україні і у всьому світі. Тепер вони будуть позбавлені цих зв'язків", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі запевнили, що всі зобов'язання Mail.Ru Group перед співробітниками, партнерами і клієнтами на території України будуть виконуватися в повному обсязі.

У компанії також підкреслили, що будуть продовжувати надавати послуги на території України в повному обсязі, а "існуючі можливості спеціальних сервісів дозволять продовжити використовувати даних інтернет-ресурсів".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву компанії "Яндекс.Україна", що від введення в дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року президентом України Петром Порошенком постраждають 11 млн українських користувачів.