ua en ru

Будь-які можливі жертви будуть повністю на совісті опозиції, - нардеп від ПР

У ситуації, що склалася в Києві, очевидно, що з настанням темряви організовуються провокації, які можуть призвести до кровопролиття та жертвам невинних людей. Про це сьогодні заявив перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

«Статистики говорять, що одне явище - це подія, випадковість, а два або більше - це закономірність. Так от, ряд брудних провокацій з боку опозиції, пов'язаних з кров'ю людей, невинних людей, з травмуванням наших синів у міліцейських шоломах, - це брудна провокація опозиції, яка намагається за допомогою крові невинних людей дискредитувати владу», - сказав Чечетов.

Парламентарій повідомив, що «буквально кілька хвилин тому з боку «Царського села», ДАІ затримала багатотонний навантажений КАМАЗ. Поруч з ним були три депутати від опозиції - Яворівський, Парубій та Ярема, колишній керівник міліції Києва, який як ніхто інший повинен розуміти, чим це може закінчитися».

«Коли ми під'їхали з Владиславом Лук'яновим і запитали, навіщо вони тягнуть навантажений КАМАЗ в масу людей в центрі, адже це може скінчитися тим же, що біля Адміністрації Президента, коли підтягнули ковшовий екскаватор, і в цій рубці постраждало кілька сотень людей, в тому числі більше 100 невинних хлопців у міліцейських погонах. Відповідь була одна: ми все одно туди поїдемо. Поки були депутати - нас двоє, а їх троє - йшла дискусія, а потім підійшло чоловік 120 бойовиків, банда головорізів, таких же, які були біля АП, коли трощили «Беркут». У масках, у касках, справжнісінькі підготовлені бойовики, штурмовики і вбивці. Вони відтіснили нас, і КАМАЗ пішов в центр», - підкреслив політик.

«Ми попередили, що будь-яка кров, яка проллється, буде повністю на совісті опозиції. Незважаючи на те, що були запевнення сьогодні на майдані, що акції не носитимуть силовий характер, але в даній ситуації чітко проглядається, що з настанням темряви організовуються провокації, які можуть призвести до кровопролиття та жертвам невинних людей», - підкреслив нардеп від ПР.

«Це ще раз говорить, що повністю втрачено контроль з боку лідерів опозиції, вбивці і провокатори ходять по центру і це загрожує найжахливішими наслідками. Якщо щось станеться, то руки у загралася в політику опозиції будуть по лікоть в крові. Людей розуму вистачило вивести, а контролювати мізків немає. Я ще раз закликаю вгамувати зарвалися молодчиків! Немає тієї політичної мети, яку можна виправдати кров'ю невинних людей», - резюмував Чечетов.