ua en ru

Ляшко закликав не допустити "злочинного голосування" за зміни до Конституції

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що парламент може проголосувати зміни в Конституцію в таємному режимі, що є кричущим порушенням міжнародного і українського права. Про це радикал написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За моєю інформацією, влада розглядає варіант голосування змін до Конституції в таємному режимі, як Турчинов колись протя...

Опубліковано Олегом Ляшком 14 січня 2016 р.

"За моєю інформацією, влада розглядає варіант голосування змін до Конституції в таємному режимі, як Турчинов колись протягнув закон про особливості місцевого самоврядування на Донбасі. Якщо буде таке голосування - такої наруги над законом і правом цивілізований світ ще не бачив. Зміни до Конституції України в таємному режимі?! Янукович, Гітлер та інші диктатори світу разом взяті просто відпочивають. До таких махінацій влада вдається, тому що у неї немає 300 голосів "за" особливий статус для Донбасу ", - обурюється депутат.

На додаток, лідер опозиції закликав усіх небайдужих приходити в парламент для запобігання злочинному голосуванню.

"Радикальна партія кличе в парламент всіх українців, які усвідомлюють, що зміни до Конституції - це московський сценарій знищення України. Тільки разом ми зможемо зупинити цю антиукраїнську навалу", - підсумував Ляшко.