ua en ru

У Львівській області завершилися міжнародні навчання Rapid Trident-2017

У Львівській області завершилися міжнародні навчання Rapid Trident-2017 Фото: завершення навчань (mil.gov.ua)

У навчаннях взяли участь 2,5 тис. військових з 15 країн

У Львівській області на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного завершилися міжнародні навчання Rapid Trident-2017. Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони України.

Повідомляється, що в навчаннях взяли участь близько 2500 військовослужбовців з 15 країн світу. Крім України і США, до Rapid Trident залучалися військовослужбовці з Канади, Болгарії, Грузії, Естонії, Італії, Латвії, Литви, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Туреччини і Великобританії.

Метою навчань було впровадження у Збройних силах України передового досвіду армій провідних країн світу, обмін професійними навичками, покращення рівня взаємодії між штабами та підрозділами сухопутних військ України, США, армій країн-учасниць і партнерів НАТО, а також членів програми "партнерство заради миру".

altaltalt

Фото: навчання у Львівській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАТО вважає виправданими підозри по російським навчанням "Захід-2017". В альянсі впевнені, що Росія приховала інформацію про реальні масштаби та число учасників навчань.