ua en ru

У Львівській області запрацювала автофіксація на дорогах: вже більше 800 порушень

У Львівській області запрацювала автофіксація на дорогах: вже більше 800 порушень Фото: камера автофіксації (facebook com artem shevchenko)

У Львівській області з 30 грудня на трьох ділянках заробила система автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. З початку доби було виявлено 827 порушень.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Камери автофіксації розташовані на трьох ділянках траси М-06 (Київ - Чоп). Станом на 10 ранку було виявлено стільки порушень:

  • поблизу міста Буськ (490 км + 400) - 380 порушень;
  • поблизу села Солонка (555 км + 662) - 227 порушень;
  • поблизу села Солонка (555 км + 730) - 220 порушень.

"Як показала практика роботи камер в Києві та Київській області, після установки цих пристроїв спостерігається тенденція до зниження кількості порушень швидкісного режиму. Впевнений, що вже через кілька місяців роботи ми досягнемо не тільки зниження кількості випадків перевищення швидкості на цих ділянках, але і кількості ДТП", - зазначив заступник начальника патрульної поліції Олексій Білошицький.

Нагадаємо, до цього система автофіксацій порушень ПДР працювала в Києві та Київській області. Всього було встановлено близько 50 камер.

Також РБК-Україна писало, що в листопаді система автофіксацій порушень ПДР почала розпізнавати і автомобілі на іноземній реєстрації ("євробляхи").