ua en ru

У Львівській області затримали мікроавтобус з 20 нелегальними мігрантами

У Львівській області затримали мікроавтобус з 20 нелегальними мігрантами Фото: нелегальні мігранти (Vyacheslav Abroskin facebook.com)

Нелегали з В'єтнаму прямували до ЄС

У місті Сколе Львівської області поліцейські затримали мікроавтобус, який перевозив нелегальних мігрантів. Про це повідомив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"У ході перевірки в цій "скотовозці" були виявлені 20 громадян В'єтнаму, з них 14 чоловіків та 6 жінок. Всі вони були без документів. Їх "мандрівка до кращого життя" проходила в нещадних умовах. Кінцевим пунктом подорожі цих нелегалів мали стали країни Євросоюзу", - написав Аброськін.

За його словами, поліцейські встановили, що на територію України громадяни потрапили з Російської Федерації. Вони перетнули кордон у районі Глухова Сумської області.

Заступник голови Нацполіції додав, що машину вилучили.

"Тривають слідчі дії та допити нелегальних мігрантів. Водій мікроавтобусу, громадянин України, як співучасник злочинної схеми по організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України затриманий. Відомо, що транзит одного громадянина, бажаючого доїхати до кінцевого пункту своєї подорожі, коштував 5-8 тисяч доларів США", - додав Аброськін.

Вчора в Сколе Львівської області в ході проведення спеціальних заходів співробітниками Департаменту боротьби зі злочинам...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 3 вересня 2017 р.

Нагадаємо, 30 серпня у Львівській області посадовців міграційної служби затримали на хабарі.