ua en ru

У Львівській області три особи отруїлися чадним газом

У Львівській області три особи отруїлися чадним газом Фото: лікарня (Валерій Бєлокрил/УНІАН)

Зокрема, внаслідок отруєння чадним газом постраждали троє дітей

У Львівській області у с. Верхнє Синьовидне вчора, 10 грудня 2017 року, три особи отруїлися чадним газом. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА у Facebook.

"10 грудня о 09:45 год. у с. Верхнє Синьовидне Сколівського району, отруїлись, імовірно, чадним газом три особи, з них двоє дітей, яких у стані середньої важкості було госпіталізовано до реанімаційного відділення Сколівської ЦРЛ", - йдеться у повідомленні.

ІНФОРМАЦІЯ про оперативну обстановку з питань надзвичайних ситуацій та про інші небезпечні події на території області ст...

Опубліковано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА 10 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській область у селах Лисятичі (місцеві мешканці виявили тіло місцевого жителя, 1975 року народження, без ознак насильницької смерті) та Сигловате (на возі знайдено тіла двох місцевих жителів (1946 та 1967 року народження) без ознак насильницької смерті) вчора, 10 грудня 2017 року, від переохолодження загинули 3 людини. Тіла загиблих доставили до моргу Стрийської центральної районної лікарні та Турківської ЦРЛ.