ua en ru

У Львівській область від переохолодження загинули 3 людини

У Львівській область від переохолодження загинули 3 людини Фото: у Львівській області від переохородження загинули 3 особи (twitter.com-Ukraine)

Тіла загиблих доставлено до моргу

У Львівській область вчора, 10 грудня 2017 року, від переохолодження загинули 3 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА у Facebook.

Так, вчора вранці у с. Лисятичі Стрийського району виявили тіло місцевого жителя, 1975 року народження, без ознак насильницької смерті. Тіло загиблого доставили до моргу Стрийської центральної районної лікарні, за попередньою версією причиною загибелі стало переохолодження.

"10 грудня о 14:00 в лісі у с. Сигловате Турківського району на возі знайдено тіла двох місцевих жителів (1946 та 1967 року народження) без ознак насильницької смерті. Тіла загиблих доставлено до моргу Турківської ЦРЛ. Попередня причина загибелі - переохолодження", - повідомляють у відомстві.

ІНФОРМАЦІЯ про оперативну обстановку з питань надзвичайних ситуацій та про інші небезпечні події на території області ст...

Опубліковано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА 10 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові при нез'ясованих обставинах загинув 21-річний американський військовий інструктор.