ua en ru

У Львівській області внаслідок падіння вантажу загинув військовий

У Львівській області внаслідок падіння вантажу загинув військовий Фото: у Львівській області загинув військовий

За цим фактом відкрито кримінальне провадження

У Львівській області внаслідок падіння вантажу загинув військовий. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки на виробництві, йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"У Червоноградський відділ поліції на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на підприємстві, внаслідок виробничої травми помер чоловік. Виїздом на місце події встановлено, що загинув 23-річний військовослужбовець, мешканець Житомирської області", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, на території одного з підприємств на чоловіка впав вантаж тирсоплити. Внаслідок чого він отримав травми не сумісні з життям та помер по дорозі в лікарню.

"Відомості за данним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст.272 КК України (Порушення правил безпеки підчас виконання робіт з підвіщеною небезпекою). Проводяться слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 17 серпня 2016 року, в результаті бойових дій загинули 3 українських військовослужбовців, ще 6 отримали поранення.