ua en ru

У Львівській області сталося ДТП за участю авто місцевого бізнесмена, загинула дівчина

У Львівській області сталося ДТП за участю авто місцевого бізнесмена, загинула дівчина Фото: ДТП (facebook.com MVS.LVIV)

Автомобіль бізнесмена Петра Димінського потрапив в аварію

У Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю авто місцевого бізнесмена Петра Димінського, загинула дівчина. Про це повідомляє Zaxid.net.

"ДТП сталося на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10. За попередніми висновками, автомобіль Opel, за кермом якого був 26-річна жителька села Ямельня, повертав або виїжджав з села на трасу, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG. Молода жінка загинула на місці ДТП", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, поліція підтвердила загибель жінки. Відзначається, що в 18:00 львівська поліція розповсюдила офіційне повідомлення про ДТП, з якого випливає, що за кермом Mercedes S 65 AMG був 43-річний львів'янин. Очевидно, мова йде про охоронця Димінського, оскільки бізнесменові 62 роки.

"Виклик у Яворівський відділ поліції надійшов о 15:15. Слідчі і поліція зараз з'ясовують всі обставини на місці, це все, що поки відомо", - заявила представник прес-служби поліції Львівської області Іванна Кутнів.