ua en ru

У Львівській області стався обвал карстової породи діаметром 200 метрів

У Львівській області стався обвал карстової породи діаметром 200 метрів Фото: обвал грунту під Дрогобичем (varta1.com.ua)

Глибина обвалу 30 м, пошкоджено дві електроопори

У Львівській області 30 вересня 2017 року стався великий обвал карстової породи на території с. Модричі, Дрогобицького району. Про це з посиланням на депутата Львівської міської ради Ігора Зінкевича повідомляє місцеве видання "Варта 1".

"Обвал карстової породи діаметром 200 м, глибиною 30 м відбувся на території с. Модричі, Дрогобицького району, 300 метрів від дороги та 1 км до найближчої будівлі. Пошкоджено дві електроопори. Електропостачання населених пунктів не перервано. Потерпілих немає", - зазначив депутат.

Він також додав, що причину обвалу наразі невідомо, це мають з’ясувати експерти.

altalt
Фото: обвал грунту під Дрогобичем (varta1.com.ua)

Згодом в одній із соціальних мереж опублікували відео з місця обвалу.

На відео йдеться про те, що масштаби обвалу насправді вражають, і що на місці події працює комісія, яка з’ясовує обставини події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на Андріївському узвозі через раптове просідання ґрунту утворився величезний провал. Активісти вважають, що обвал стався через масштабне будівництво готельний комплексу на небезпечних рухомих схилах Андріївського узвозу.