ua en ru

У Львівській області прикордонники затримали двох мігрантів

У Львівській області прикордонники затримали двох мігрантів Фото: прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

Громадяни Туреччини мали намір незаконно потрапити до країн ЄС

У Львівській області вчора, 15 вересня 2017 року, прикордонники затримали двох мігрантів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Учора поблизу українсько-польського кордону співробітники Держприкордонслужби в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції "Кордон-2017" затримали двох незаконних мігрантів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, місцеві жителі повідомили прикордонникам про появу невідомих осіб не слов’янської зовнішності на околиці населеного пункту Борове. В ході перевірки інформації неподалік кордону прикордонники затримали 2 чоловіків без документів, які повідомили, що вони є громадянами Туреччини та мали намір незаконно потрапити до країн ЄС.

Наразі затриманих доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення, яке передбачено ч. 2 ст. 204-1 "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", та складання адміністративних матеріалів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у рамках спецоперації "Мігрант" у серпні співробітники Нацполиции виявили 713 правопорушень з боку іноземців на території України.