ua en ru

У Львівській області через негоду знеструмлено вже 53 населені пункти

У Львівській області через негоду знеструмлено вже 53 населені пункти Фото: сніг (РБК-Україна)

Роботи з ліквідації пошкоджень в електромережах тривають

У Львівській області внаслідок несприятливих погодних умов знеструмлено вже 53 населені пункти. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

"На 08:00 17 грудня 2017 року на території області залишаються тимчасово знеструмленими 53 населені пункти (33 повністю та 22 частково) у 9 районах області та частково м. Борислав, де через пошкодження повітряних ліній електропередач мешканці шести вулиць залишаються без світла", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що роботи з ліквідації пошкоджень в електромережах тривають, до них залучено 22 бригади ПрАТ "Львівобленерго" у складі 26 одиниць техніки та 68 працівників.

В ОДА також нагадали, що пошкодження в електромережах області виникли вдень 16 грудня через сильні опади дощу з переходом у мокрий сніг та сніг (найбільше опадів зафіксовано на півдні території області та в горах - до 32 мм, що становить 50% місячної норми), а також налипання мокрого снігу на лініях електропередач і деревах (до 27 мм у м. Львів).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок негоди в Україні станом на ранок 17 грудня 2017 року залишаються знеструмленими 50 населених пунктів у двох областях країни: 45 - у Львівській і 5 - Закарпатській.