ua en ru

У Львівській області невідомі підірвали автомобіль гранатою

У Львівській області невідомі підірвали автомобіль гранатою Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Потерпілих внаслідок вибуху немає

У місті Стрий у Львівській області невідомі з використанням гранати підірвали автомобіль. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"Автомобіль, що належить одному з підприємств у місті Стрий, був пошкоджений внаслідок вибуху гранати Ф1", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронцям повідомили про подію сьогодні вранці,16 липня, о 7:40. Інформація про вибух надійшла від головного інженера одного з підприємств міста.

Повідомляється, що вантажний автомобіль МАЗ, який належить підприємтсву, був пошкоджений вночі. Потерпілих внаслідок вибуху немає.

"Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та причетних осіб. Вирішується питання кваліфікації правопорушення відповідно до норм Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що сталася сьогодні вранці, 16 липня 2017 року, 3 людини загинули, 3 травмовані.