ua en ru

У Львівській області внаслідок ДТП 3 людини загинули, 3 травмовані

У Львівській області внаслідок ДТП 3 людини загинули, 3 травмовані Фото: ДТП (facebook.com/MNSLVIV)

Наразі обставини події встановлюються

У Львівській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що сталася сьогодні вранці, 16 липня 2017 року, 3 людини загинули, 3 травмовані. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Держаної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області у Facebook.

"16 липня о 06:06 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Куровичі Золочівського району на трасі Львів-Тернопіль відбулось лобове зіткнення автомобілів "Рено Лагуна" та "Део Сенс". Внаслідок ДТП 3 людини загинуло та 3 особи травмовано. Потерпілих госпіталізовано в лікувальні заклади", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рятувальники проводили роботи по деблокуванню загиблих осіб за допомогою гідравлічних ножиць з понівеченого автомобіля "Део Сенс". Наразі обставини події встановлюються.

Золочівський район: внаслідок ДТП 3 людини загинуло та 3 травмовані #рятувальникиЛьвівщини #firefighters 16 липня о...

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області 16 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Туреччині сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП). В аварію потрапив автобус, що перевозив 36 учасників дитячого танцювального ансамблю з Грузії "Лампарі". Всі вони отримали травми.