ua en ru

У Львівській області чоловік погрожував підірвати гранату

У Львівській області чоловік погрожував підірвати гранату Фото: у Львівській обл. військовий погрожував підірвати гранату

Зазначається, що чоловік раніше служив в зоні проведення АТО

У Львівській області чоловік після сварки з дружиною погрожував підірвати бойову гранату РГД-5. Про це повідомляє прес-служба обласний Національної поліції.

В поліцію звернувся знайомий пари. Встановлено, що того дня між подружжям виникла сварка, під час якої дружина пішла з дому. Тоді чоловік взяв гранату і заявив, що підірве її, якщо жінка не повернеться.

Наголошується, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

"Він перебував у стані алкогольного сп'яніння і тримав у руках гранату. Як ми встановили пізніше, це була бойова граната РГД-5. Звідки чоловік взяв її, ми зараз з'ясовуємо, але він - учасник бойових дій, ніс службу в зоні АТО. Ми поговорили, і він віддав мені цю гранату, яку в подальшому вибухотехніки знешкодили в безпечному місці", - розповів заступник начальника Червоноградського відділу поліції Віталій Панасюк.

За даним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ізмаїлі (Одеська область) п'яний чоловік, який мешкає на п'ятому поверсі багатоповерхівки, скинув з балкона своєї квартири гранату.