ua en ru

У Львівській області чоловік стріляв по рибалкам з пістолета, 3 особи поранено

У Львівській області чоловік стріляв по рибалкам з пістолета, 3 особи поранено Фото: у Львівській області сталася стрілянина

За фактом стрілянини відкрито кримінальне провадження за статтею 296 (хуліганство)

У Львівській області в Городоцькому районі чоловік стріляв по рибалкам з пістолета, 3 особи поранено. Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Повідомляється, що у Городоцький відділ поліції 2 травня опівночі надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками, що виник на місцевому озері.

"Як встановили правоохоронці, пострілами із травматичного пістолета марки "Зоракі" були поранені троє львів’ян. Один з поранених, віком 50 років, отримав "непроникаюче поранення грудної клітки", його товариш (36 років) - "поранення м’яких тканин колінного суглоба", ще один, 49-річний - "поранення м’яких тканин в ділянці крила клубової кістки", - відзначають в поліції.

Встановлено, що в рибалок стріляв мешканець одного з сіл району віком 45 років. Пістолет, з якого були здійснені постріли, правоохоронці вилучили.

За фактом стрілянини відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалий. В ході бійки учасники конфлікту відкрили стрілянину з травматичної зброї.