ua en ru

У Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалий

У Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалий Фото: на місці інциденту вилучили травматичний пістолет

В ході бійки учасники конфлікту відкрили стрілянину з травматичної зброї

У Дарницькому районі Києва на Русанівських садах сталася бійка зі стріляниною, один з учасників отримав поранення спини та стегна. Про це у Facebook повідомила речник поліції Києва Оксана Блищик.

Повідомляється, що на Русанівських садах стався конфлікт між двома компаніями відпочиваючих.

"Двоє чоловіків влаштували бійку з опонентом. В результаті один з них дістав зброю і зробив кілька пострілів. Потерпілого з пораненнями в спину і стегна госпіталізували у лікарню. Згодом, після надання медичної допомоги, киянин залишив лікарняний заклад і написав заяву про те, що немає ні до кого претензій", - зазначила Блищик.

За її словами, двох учасників конфлікту доставили в Дніпровське управління поліції для дачі пояснень та встановлення обставин конфлікту. З місця події вилучили предмет, схожий на пристрій для відстрілу патронів, споряджений гумовими кулями, три і чотири гільзи патрона калібру 9 мм. Крім того, в автомобілі, яким керував стрілок, вилучили мисливську рушницю та 9 патронів калібру 12 мм до неї.

Під час бійки у Києві один із чоловіків отримав поранення із травматичної зброї Двох учасників конфлікту доставили в упр...

Опубліковано Оксаною Блищик 2 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпровському районі Києва сталася стрілянина.