ua en ru

У Львівській області на кордоні затримали групу нелегалів з Ірану

У Львівській області на кордоні затримали групу нелегалів з Ірану Фото: прикордонники (dpsu.gov.ua)

Про нелегалів повідомили місцеві жителі

У Львівській області на кордоні з Польщею співробітники Державної прикордонної служби України (ДПСУ) затримали групу нелегальних мігрантів, які мали намір незаконно потрапити в сусідню країну за межами пункту пропуску. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДПСУ.

Як повідомляється, про нелегалів повідомили місцеві жителі.

Прикордонники затримали чотирьох іноземців - сім'ю з Ірану і чоловіка з Швеції, теж іранського походження поблизу кордону з Польщею.

Зазначається, що батьки з 5-річною донькою прямували без документів, а 59-річний громадянин Швеції мав при собі паспортний документ.

У відношенні громадян складено протоколи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину державного кордону. Крім того, тривають заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до організації переправлення іноземців через кордон.

У Львівській області на кордоні затримали групу нелегалів з Ірану

Крім того, як повідомляється, співробітники відділу Краковець затримали 45-річного громадянина Грузії, який намагався незаконно потрапити в Польщу в обхід діючих пунктів пропуску.

Нагадаємо, раніше в Держприкордонслужбі повідомляли, що з початку проведення операції "Кордон-2018", з 24 квітня поточного року, прикордонники затримали майже 1,6 тис. порушників.