ua en ru

У Львівській області у двір голови селищної ради кинули гранату

У Львівській області у двір голови селищної ради кинули гранату Фото: за даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження

В результаті вибуху пошкоджено три легкових автомобіля

В результаті вибуху гранати в приватному дворі в смт Івано-Франково Львівської області пошкоджено три легкових автомобіля. Про це повідомляє прес-служба нацполиции Львівської області.

"Близько трьох годин ночі до них звернувся 50-річний чоловік і повідомив, що хтось кинув у його двір вибуховий пристрій. В результаті вибуху ніхто не постраждав, але були пошкоджені автомобілі Toyota, Suzuki і Daewoo Sens", - йдеться в повідомленні.


Ніхто з мешканців будинку не постраждав. Експерти, які працювали на місці події, дали попередній висновок, що стався вибух гранати РГД-5.

За даними місцевих ЗМІ, вибух прогримів у дворі голови селищної ради Івано-Франкове.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, призначеного для нанесення тілесних ушкоджень).

Нагадаємо, в кінці травня в Херсонській області від вибуху гранати загинули троє чоловіків. Інцидент трапився в селі Геройське Голопристанського району.