ua en ru

У Львівській області автомобіль з'їхав в кювет, є загиблий і постраждалі

У Львівській області автомобіль з'їхав в кювет, є загиблий і постраждалі Фото: ДТП (УНІАН)

Постраждалі госпіталізовані

У результаті дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області одна людина загинула і шість були поранені. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в області на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, ДТП сталася сьогодні, 28 серпня, близько 1:30 на вулиці Гагаріна у селі Віднів Жовківського району області.

"Водій автомобіля "ВАЗ 2101", 22-річний мешканець одного з сіл Жовківського району, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. В момент ДТП у салоні автомобіля перебувало семеро пасажирів. Внаслідок автопригоди 19-річний односелець водія загинув на місці події. Інших пасажирів, віком 27, 23, 21, 18, 16 та 14 років, усі мешканці Жовкіського району, із тілесними ушкодженнями доставлено у лікарню", - сказано у повідомленні.

У Жовківському районі перекинувся «ВАЗ», один пасажир загинув Ще шестеро пасажирів із тілесними ушкодженнями доставлені...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 27 серпня 2017 р.

Наразі медики визначають діагнози. При цьому правоохоронці встановлюють обставини ДТП, а також місцезнаходження водія "ВАЗ", який зник з місця події до приїзду поліцейських. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше у Львівській області зіткнулися два мікроавтобуси Mercedes Vito. У результаті ДТП водії та п'ятеро пасажирів мікроавтобуса отримали тілесні ушкодження - переважно садна і забиті місця.