ua en ru

У Львівській області зіткнулись два мікроавтобуси, травми отримали 7 людей

У Львівській області зіткнулись два мікроавтобуси, травми отримали 7 людей Фото: ДТП сталася ввечері 21 серпня (pixabay.com)

Постраждалі отримали тілесні ушкодження - переважно садна та забої

У Львівській області зіткнулись два мікроавтобуси Mercedes Vito. Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Львівській області в Facebook.

Внаслідок ДТП водії та п’ятеро пасажирів мікроавтобусів отримали тілесні ушкодження - переважно садна та забої. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання кваліфікації події згідно норм Кримінального кодексу України.

"Дорожньо-транспортна пригода сталась 21 серпня близько 22:00 на автодорозі "Львів-Рава-Руська" у селищі Куликів. Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса Mercedes Vito, 36-річний мешканець міста Рава-Руська, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іншим Mercedes Vito, за кермом якого перебував 32-річний мешканець одного з сіл Пустомитівського району", - розповіли в поліції.

На Львівщині зіткнулись два мікроавтобуси «Мерседес Віто» Тілесні ушкодження отримали водії та пасажири. Дорожньо-тран...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Донецькій області п'яний водій збив пішохода та врізався в дім.