ua en ru

У Львівській області авто зіткнулося з вантажівкою, є жертви

У Львівській області авто зіткнулося з вантажівкою, є жертви Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

Крім того, у ДТП були травмовані дві людини

У Львівській області авто зіткнулося з вантажівкою, в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули 2 людини. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Львівській області.

"У Самбірський відділ поліції 11 жовтня надійшло повідомлення про ДТП, яке сталося близько 20:20 на автодорозі "Самбір - Дрогобич" між селами Кульчиці і Ралівка", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, попередньо, водій автомобіля "Фольксваген Пасат", 24-річний житель одного із сіл Самбірського району, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з вантажним автомобілем "Мерседес" під керуванням 45-річного жителя Дрогобича.

Так, в результаті ДТП водій та 22-річний пасажир "Фольксвагена" від отриманих травм померли на місці події. Ще двоє пасажирів легковика - 18-річний житель Дрогобицького району та 22-річний мешканець Турківського району доставлені на лікування в лікарню Самбірську.

Відзначається, що правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно з нормами Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті аварії автобуса з молодіжної збірної України з самбо на Закарпатті постраждали 5 чоловік.