ua en ru

Лужного хочуть бачити асистентом Венгера в "Евертоні"

Лужного хочуть бачити асистентом Венгера в "Евертоні" Фото: Олег Лужний (fcdynamo.kiev.ua)

Сам українскьий тренер заявив, що вперше чує про це

Помічник головного тренера київського "Динамо" Олександра Хацкевича Олег Лужний розглядається в ролі асистента Арсена Венгера, який може зайняти тренерський пост в в англійському "Евертоні". Про це повідомляє Daily Star.

За інформацією джерела, французький 68-річний фахівець ще не визначився, чи завершить він тренерську кар'єру після відходу з "Арсеналу". Венгер може залишитися в англійській прем'єр-лізі, прийнявши пропозицію "Евертона". Більш того, як стверджує видання, помічником Венгера в ливерпульском клубі може стати Олег Лужний, з яким він добре знайомий ще з часів спільної роботи в "Арсеналі" (1999-2003).

Зазначимо, що крім роботи в київському клубі, 49-річний Лужний раніше очолював сімферопольську "Таврію" (з 2012 по 2013) і працював в "Карпатах" (2016).

Сам Лужний повідомив, що вперше чує про чутки щодо переходу в "Евертон" разом з Арсеном Венгером.

"А при чому тут" Евертон "? Я поняття не маю, звідки ці чутки. Погодився б я увійти до тренерського штабу Венгера? Коли надійде конкретна пропозиція - тоді буду думати. Не поспішайте прощатися з Венгером. Можливо, він ще передумає і не покине "Арсенал", - сказав український тренер.

"Евертон" після 35 турів займає 8 місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи в активі 45 очок.

Нагадаємо, Венгер влітку покине лондонський "Арсенал" після 22 років роботи в клубі.