ua en ru

У Луцьку кинули петарду на територію генконсульства, - МЗС Польщі

У Луцьку кинули петарду на територію генконсульства, - МЗС Польщі Фото: українська поліція вже розслідує інцидент (np.pl.ua)

Невідомі намагалися запустити петарду у бік генконсульства

У Луцьку невідомі кинули петарду на територію генерального консульства Польщі, передає польське видання Onet.pl з посиланням на джерело в своєму Міністерстві закордонних справ.

"Це, ймовірно, була петарда, яка навіть не долетіла до консульства і залишила тільки обгорілий слід на огорожі. Вона наробила більше шуму, ніж шкоди", - повідомило джерело.

Також повідомляється, що майну генерального консульства Польщі в Луцьку не завдано шкоди. За даними видання, українська поліція вже розслідує інцидент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція попередила провокацію біля одного з посольств у Києві. У Службі безпеки заявили, що замовниками провокацій біля посольства були спецслужби Росії. Зловмисники планували прибути до будівлі консульства під виглядом молодіжної організації і провести показову акцію з розлиттям червоної фарби і підпалити на імпровізованій шибениці опудало.