ua en ru

Луценко вніс до Ради подання на притягнення нардепа Довгого до відповідальності

Луценко вніс до Ради подання на притягнення нардепа Довгого до відповідальності Фото: Юрій Луценко (прес-служба Юрія Луценка)

Довгого підозрюють у махінаціях із землею в Києві

Генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс у Верховну Раду України подання на притягнення нардепа Олеся Довгого з депутатської групи "Воля народу" до кримінальної відповідальності. Про це Луценко повідомив у своєму Facebook.

"Вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олеся Довгого, в діях якого вбачаються ознаки зловживання службовими обов'язками, вчинених у співучасті, з метою незаконного відчуження 10 земельних ділянок природно-заповідного фонду - заказника "Острів Жуків", загальною площею 44,25 га ", - повідомив Луценко.

Вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата О. Довгого, в ді...

Опубліковано Юрієм Луценком 21 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ готує подання щодо зняття недоторканності з Довгого.

Нардеп є фігурантом кримінальної справи за фактом незаконного виділення земельних ділянок на території заповідника "Жуків острів". Довгий може бути притягнутий до відповідальності за ст. 364 КК України (зловживання владою і службовим становищем).