ua en ru

ГПУ готує подання щодо зняття недоторканності з Довгого, - нардеп

ГПУ готує подання щодо зняття недоторканності з Довгого, - нардеп Фото: Олесь Довгий (УНІАН)

ГПУ передала САП проект подання про притягнення до кримінальної відповідальності Довгого

Генеральна прокуратура України передала в Спеціальну антикорупційну прокуратуру проект подання про зняття депутатської недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олеся Довгого. Про це Facebook повідомляє нардеп Мустафа Найєм.

"Молоду команду Леоніда Черновецького наздоганяють земельні афери десятирічної давності - Генеральна прокуратура підготувала і передала Спеціалізованої антикорупційної прокуратурі проект подання про притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олеся Довгого", - написав Найєм.

Зазначено, що Довгий є фігурантом кримінальної справи за фактом незаконного виділення земельних ділянок на території охоронюваного заповідника "Жуків острів". Довгий може бути притягнутий до відповідальності за ст. 364 КК України (зловживання владою і службовим становищем).

Також Найєм зазначає, що на даний момент проект подання знаходиться на розгляді САП. За його словами, Довгому вже відомо про документ.

Молоду команду Леоніда Черновецького наздоганяють земельні афери десятирічної давності - Генеральна прокуратура підготував...

Опубліковано Mustafa Nayyem 20 червня 2017 р.

Нагадаємо, 7 червня ГПУ відкликала подання на притягнення депутата Верховної Ради України Геннадія Бобова ("Відродження") до відповідальності.