ua en ru

Луценко пообіцяв вийти з коаліції, якщо політична криза не завершиться до кінця тижня

Луценко пообіцяв вийти з коаліції, якщо політична криза не завершиться до кінця тижня Фото: Луценко пообіцяв вийти з коаліції, якщо криза не завершиться до кінця тижня

Луценко пообіцяв написати заяву про вихід, якщо криза не вирішиться

Якщо урядовий криза не буде подолана до кінця цього тижня, то глава фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко напише заяву про вихід з коаліції. Про це він повідомив журналістам, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо урядова криза не буде подолана і на цьому тижні, я особисто, як народний депутат Луценко Ю.В., напишу заяву про вихід з коаліції. Я не бачу далі можливості робити вигляд, що в країні все нормально",- сказав Луценко.

Нагадаємо, фракції колишньої коаліції зберуться завтра, 25 березня 2016 року, о 10:00 для обговорення нової коаліційної угоди.

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман представить свою програму кандидата на посаду прем'єр-міністра в п'ятницю, 25 березня 2016 року, о 14:00.

Верховна Рада України повинна затвердити новий склад Кабінету міністрів України до 29 березня 2016 року, заявив президент України Петро Порошенко.