ua en ru

Луценко анонсував спецконфіскацію ще 3 млрд гривень коштів Януковича

Луценко анонсував спецконфіскацію ще 3 млрд гривень коштів Януковича Фото: Юрій Луценко (rada.gov.ua)

Генпрокурор зазначив, що наразі не буде розголошувати деталі майбутньої спецконфіскації

У першій половині 2018 року планується спецконфіскація ще трьох мільярдів гривень коштів екс-президента Віктора Януковича. Про це сьогодні на засіданні парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми плануємо ще три мільярди гривень також спецконфіскувати у першій половині цього року", - заявив Луценко. Генпрокурор зазначив, що наразі не буде розголошувати деталі майбутньої спецконфіскації в інтересах слідства.

Нагадаємо, раніше Луценко повідомляв, що на початку 2018 року буде проведена спецконфіскація ще 5 млрд гривень екс-президента України Віктора Януковича і його оточення.

"У нас є план спецконфіскувати ще 5 млрд грн. Тому на початку наступного року ми проведемо цю спецконфіскацію, і сподіваюся, що цього разу уряд буде більш організованим, а ми їм допоможемо початком низки кримінальних проваджень за недбалість щодо тих, хто взяв кошти і не зміг донести їх до людей. Обов'язково буде цей закон", - заявляв він.