ua en ru

Лук'янов прогнозує, що народні депутати приступлять до розгляду бюджету-2012 у другому читанні не пізніше 18 листопада

Перший заступник голови парламентського комітету з питань бюджету, народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов прогнозує, що народні депутати приступлять до розгляду бюджету на 2012 р. в другому читанні не пізніше 18 листопада. Про це він заявив РБК-Україна.
За його словами, згідно з графіком роботи над документом з 21 жовтня по 2 листопада Кабінет міністрів за участю уповноважених представників комітету з питань бюджету повинен підготувати закон про держбюджет на 2012 р. в другому читанні і не пізніше 3 листопада подати цей документ, супроводжуваний порівняльною таблицею зі усіма поясненнями щодо неврахованих положень, до Верховної Ради.
Не пізніше 7 листопада, за словами Лук'янова, підготовлений документ повинен бути наданий народним депутатам, а з 4 по 16 листопада обов'язково має відбутися розгляд проекту документа комітетом з питань бюджету. Розгляд прийняття даного законопроекту в другому читанні повинен відбутися не пізніше 18 листопада, а в третьому читанні - не пізніше 1 грудня. З 21 по 25 листопада, у разі якщо документ не буде прийнятий в цілому раніше, проект закону про держбюджет на 2012 р. повинен бути підготовлений комітетом з питань бюджету до третього читання і супроводжуватися порівняльною таблицею.