ua en ru

Лукашенко заявив, що йому нема чого ділити з Путіним

Лукашенко заявив, що йому нема чого ділити з Путіним Фото: Лукашенко заявив, що йому нема чого ділити з Путіним

Лукашенко розповів про "блискучі" відносини між президентами

Президент Росії Олександр Лукашенко заявив, що йому нема чого ділити з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, оскільки вони "рідні брати". Про це Лукашенко сказав під час зустрічі з послом Вірменії Арменом Хачатряном з нагоди завершення його дипломатичної місії в Білорусі, повідомляє прес-служба президента Білорусі.

Лукашенко розповів про "блискучі" відносини між президентами і заявив про своє негативне ставлення до посередників між країнами.

"Сьогодні вже про Росію кажуть, що там потрібні посередники між Путіним і Лукашенком. Та заспокойтеся - у нас з Володимиром Володимировичем Путіним блискучі відносини. Блискучі. І підберемо час, зустрінемося. Якщо є якісь проблеми, ми їх вирішимо. Без посередників ми вирішимо удвох, і нам не треба ніяке посередництво. Ми рідні брати, нам нема чого ділити. Я йому якось публічно сказав - може бути, ще буде час, коли доведеться спиною до спини стати і відстрілюватися, ну, як військові люди говорять", - розповів Лукашенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влада Білорусі подала до суду на Росію через скорочення постачання у країну російської нафти.