ua en ru

Луїс Адріано виграв справу у "Шахтаря"

Луїс Адріано виграв справу у "Шахтаря" Фото: Луїс Адріано (shakhtar.com)

Бразилець відсудив у донецького клубу недоплачений заробіток

Колишній форвард "Шахтаря" Луїс Адріано виграв справу у донецького клубу в Спортивному арбітражному суді (CAS) Лозанни. Про це повідомляє Gauchazh.

Бразилець звернувся зі скаргою через борги по зарплаті, які виникли під час його переходу в італійський "Мілан" влітку 2015 року.

Перед трансфером Адріано запросив дозволу у "гірників" залишатися в Бразилії, на що отримав згоду, але після переходу український клуб вирахував з його зарплати гроші за пропуск тренувань.

Адріано в CAS домігся не тільки виплати боргів, а й отримав компенсацію за переліт між Бразилією і Україною, яка також була передбачена в його контракті.

Луїс Адріано виступав за "Шахтар" з 2007 по 2015 рік, забивши 128 голів в 266 матчах всіх турнірів. Влітку 2015 року бразильський форвард перебрався в "Мілан" (36 матчів, 6 голів), а з весни 2016 виступає за російський "Спартак".

Нагадаємо, Спортивний арбітражний суд (CAS) відхилив апеляцію донецького "Шахтаря" на рішення ФІФА щодо переходу півзахисника Олександра Зінченка в російську "Уфу".