ua en ru

В Луганській області затримали двох підозрюваних у співпраці з бойовиками, - ООС

В Луганській області затримали двох підозрюваних у співпраці з бойовиками, - ООС Фото: блокпост на Донбасі (facebook.com/pressjfo.news)

Зловмисників затримали на блокпостах поблизу державного кордону України з РФ

В Луганській області затримали двох підозрюваних у співпраці з бойовиками. Про це йдеться у повідомленні прес-центру операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

"В Луганській області військовослужбовці Національної гвардії зі складу об’єднаних сил затримали двох підозрюваних у співпраці з незаконними збройними формуваннями", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисників затримали на блокпостах поблизу державного кордону України з Російською Федерацією. Наразі їх передали співробітникам Нацполіції, затриманим інкримінують ст. 260 Кримінального кодексу України "Незаконне створення воєнізованих або збройних формувань".

Нацгвардійці затримали на Луганщині учасників НЗФ та бензовоз, який незаконно перевозив пальне #ООС #операція_ОС_НГУ В...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Четвер, 27 вересня 2018 р.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в районі операції об'єднаних сил (ООС) 18 вересня українські силовики затримали 11 осіб, підозрюваних у співпраці з "Донецькою народною республікою".

Крім того, повідомлялося, що бойовика "ДНР" засудили до 10 років позбавлення волі заочно. За даними слідства, у вересні 2014 року чоловік приєднався до незаконним збройним формуванням, і перебуваючи у складі бандформування, брав участь у бойових діях проти сил АТО поблизу села Біла Кам'янка Старобільського району.