ua en ru

В районі ООС затримали 11 підозрюваних у співпраці з "ДНР"

В районі ООС затримали 11 підозрюваних у співпраці з "ДНР" Фото: бойовик "ДНР" (dnr-news.com)

В цілому сьогодні силовики перевірили 18,7 тисяч осіб

В районі Операції об'єднаних сил (ООС) сьогодні, 18 вересня, українські силовики затримали 11 осіб, підозрюваних у співпраці з "Донецькою народною республікою". ("ДНР"). Про це повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці в Facebook.

"Результатом несення служби за добу стало затримання на стаціонарних і мобільних блокпостах одинадцяти осіб, підозрюваних у співпраці з терористичною "ДНР", - йдеться в повідомленні.

У цілому протягом доби силовики перевірили 14,3 тис. одиниць транспортних засобів, 18,7 тис. осіб, з них 3,1 тис. по інформаційному центру Національної поліції і виявили 33 адміністративні правопорушення. Крім того, в територіальні підрозділи Національної поліції були доставлені 11 осіб для перевірки на причетність до так званої "ДНР".

В районі ООС затримали 11 підозрюваних у співпраці з "ДНР"

Нагадаємо, раніше бойовика "ДНР" засудили до 10 років позбавлення волі заочно. За даними відомства, у вересні 2014 року чоловік приєднався до незаконним збройним формуванням, і перебуваючи у складі бандформування, брав участь у бойових діях проти сил АТО поблизу села Біла Кам'янка Старобільського району.