ua en ru

У Луганській області без світла залишились майже 4 тис. будинків

У Луганській області без світла залишились майже 4 тис. будинків Фото: у Луганській області знеструмлено 7 н.п. (РБК-Україна)

Повністю знеструмлені три населені пункти, частково - чотири

У Луганській області сталося масштабне знеструмлення, у результаті якого у вівторок, 13 березня, без електроенергії перебувають 3869 споживачів. Про це повідомляє прес-служба ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" у Facebook.

Зазначається, що повністю знеструмлені три населені пункти, частково - чотири.

"Всі знеструмлення сталися в проміжок часу між 08:35 до 09:30, то ж причини ще не з’ясовані. Попередньо можна говорити про вплив погодних умов та незадовільний рівень готовності електромереж Луганщини до роботи в зимових умовах", - йдеться у повідомленні.

Так, о 8:35 без світла опинилися 697 абонентів в місті Лисичанськ. О 9:15 були знеструмлені 1284 абоненти в місті Сєвєродонецьк. О 9:30 без світла опинилися ще 1626 споживачів в Сєвєродонецьку та в населених пунктах Метьолкіне та Воронове. Також о 8:39 світло вимкнулось в 242 абонентів в місті Сватовому, в населених пунктах Міловатка та Дачному.

НА ЛУГАНЩИНІ БЕЗ СВІТЛА МАЙЖЕ 4 ТИСЯЧІ ДОМІВОК Підконтрольна частина Луганщини знову зіткнулася з масштабними...

Опубліковано ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" 13 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Старобільському районі (Луганська область) відновили електропостачання, яке було призупинене у зв'язку з негодою у ніч на 1 березня 2018 року.