ua en ru

У Луганській області в результаті отруєння алкоголем загинули 2 особи

У Луганській області в результаті отруєння алкоголем загинули 2 особи Фото: отруєння алкоголем зафіксовано в Луганській області

Алкоголь був придбаний через мережу Інтернет

У м. Рубіжне Луганської області в результаті отруєння алкоголем загинули 2 особи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

"За інформацією Головного управління Держсанепідслужби в Луганській області на 17:00 29.09.2016 в м. Рубіжне Луганської області зареєстровано 2 летальні випадки після вживання алкоголю, придбаного через мережу Інтернет. Ситуація знаходиться на контролі Держпродспоживслужби", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на сьогодні алкогольні отруєння займають лідируючу позицію серед побутових отруєнь. На частку алкоголю доводиться більш 60% усіх отруєнь, що завершуються летально.

"98% постраждалих від отруєння гинуть до госпіталізації, тобто до початку надання медичної допомоги. Тільки медичний працівник здатний об'єктивно оцінити стан хворого", -йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівному 2 підлітків госпіталізовано з алкогольним отруєнням.