ua en ru

У Рівному двох підлітків госпіталізували з алкогольним отруєнням

У Рівному двох підлітків госпіталізували з алкогольним отруєнням Фото: поліція

Життю неповнолітніх нічого не загрожує

У Рівному вчора, 28 вересня 2016 року, двох підлітків госпіталізували з алкогольним отруєнням важкого ступеня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

"Із алкогольним отруєнням важкого ступеня 28 вересня потрапили до Рівненської центральної районної лікарні двоє 15-річних клеванських студентів. Після випитого у гуртожитку вина хлопцям стало зле. У стані сп’яніння їх побачила вихователька", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, підлітків доставили у лікарню із сильною алкогольною інтоксикацією. Після проведених реанімаційних заходів стан пацієнтів наступного дня значно покращився і їх перевели у дитяче відділення.

"Як пояснили підлітки, у них в кімнаті на деякий час третьокурсник залишив пакет, у якому був портвейн, куплений у місцевому магазині. Тож вирішили спробувати. Продавчиня магазину, де було придбане вино, категорично заперечує, що продає алкоголь неповнолітнім і жодним чином не причетна до цього", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській та Донецькій областях, а також у Миколаєві від отруєння алкоголем загинули 35 осіб.