ua en ru

У Луганські області підірвався підліток

У Луганські області підірвався підліток Фото: бойові снаряди (ssu.gov.ua)

Дитину, що постраждала в наслідок вибуху, госпіталізували

У Станично-Луганському районі Луганської області підірвався 13-річний підліток. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар поліції Луганської області Тетяна Погукай.

"Щойно надійшла інформація зі Станично-Луганського відділу поліції про те, що у селі Тепле на подвір’ї приватного будинку підірвався 13-річний підліток. Наразі на місці події працюють співробітники слідчо-оперативної групи. За попередньою інформацією, хлопчик приніс додому небезпечний предмет та, намагаючись його розібрати, підірвався. Дитину госпіталізовано до обласної дитячої лікарні у Лисичанську (мінно-вибухова травма живота, ампутація верхніх кінцівок)", - написала Погукай.

У Станично-Луганському районі підірвався 13-річний підліток Щойно надійшла інформація зі Станично-Луганського відділу п...

Опубліковано Татьяною Погукай 18 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Бахмутському районі Донецької області на вибуховому пристрої підірвався трактор, внаслідок чого поранення отримав водій транспортного засобу. Вибух стався під час виконання сільськогосподарських польових робіт поблизу села Луганське.