ua en ru

У Донецькій області на міні підірвався трактор, травмовано чоловіка

У Донецькій області на міні підірвався трактор, травмовано чоловіка Фото: трактор заїхав на міну (прес-служба НПУ)

Із початку року це вже шостий подібний випадок у Донецькій області

У Бахмутському районі Донецької області на вибуховому пристрої підірвався трактор, внаслідок чого поранення отримав водій транспортного засобу. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що вибух стався під час виконання сільськогосподарських польових робіт поблизу с. Луганське.

"Сьогодні о 07:40 до чергової частини Бахмутського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на полі трактор наїхав на міну. Внаслідок вибуху водій 1954 року народження отримав тілесні ушкодження. Постраждалий доставлений у лікарню. Також пошкоджено елементи техніки", - йдеться в повідомленні.

Цей факт зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. На місці працює зведений загін поліції та експерти-вибухотехніки. Проводиться перевірка.

altaltalt
Фото: трактор підірвався на міні у Донецькій області (прес-служба НПУ)

За даними правоохоронців, із початку року це вже шостий випадок у Донецькій області, коли трактор натрапляє на вибуховий пристрій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Гнутово Донецької області 17 липня 2017 року в полі на невідомому вибуховому пристрої підірвався трактор, унаслідок чого постраждало дві людини.