ua en ru

У Луганській області на КПВВ "Станиця Луганська" помер чоловік, - правозахисники

У Луганській області на КПВВ "Станиця Луганська" помер чоловік, - правозахисники Фото: Станиця Луганська (flickr.com/osce)

За даними правозахисників, чоловік помер від серцевого нападу

В Луганській області на контрольному пункті в'їзду/виїзду "Станиця Луганська" помер чоловік. Про це йдеться в повідомленні правозахисників фонду "Право на захист", який реалізує проект по внутрішнім переселенцям за підтримки Агенції ООН у справах біженців (UNHCR).

"За інформацією, отриманою моніторами БФ "Право на захист", чоловік прямував з підконтрольної території на непідконтрольну. Після проходження КПВВ, чоловіку стало погано, і через деякий час він помер. Смерть настала близько 10:00. Попередня причина смерті - серцевий напад", - йдеться в повідомленні.

У той же час, за даними ЗМІ, у Державній прикордонній службі України не можуть підтвердити факт смерті, так як чоловік, ймовірно, помер вже на непідконтрольній території.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області прикордонники затримали терориста ЛНР, який намагався перетнути КПВВ "Станиця Луганська".