ua en ru

У Луганській області горить ліс

У Луганській області горить ліс Ілюстративне фото: пожежа у лісі (УНІАН)

Наразі площа лісової пожежі становить близько 5 га

У Луганській області у неділю, 6 травня, виникла лісова пожежа в районі селища Щедрищеве на площі 5 гектарів. Наразі гасіння лісової пожежі продовжується, йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції Луганської області.

Відомо, що інформація про лісову пожежу надійшла до чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції о 12.24. Гасити вогонь розпочали співробітники лісгоспу, згодом до них приєдналися рятувальники та поліція.

У Луганській області горить лісУ Луганській області горить лісУ Луганській області горить лісУ Луганській області горить ліс

Фото: пожежа у лісі (lg.npu.gov.ua)

Наразі площа загорання становить близько 5 га і далі не поширюється. Співробітники батальону поліції особливого призначення на місці пожежі забезпечують охорону і спостерігають за тим, щоб не допустити громадян у небезпечну зону пожежі.

Нагадаємо, у Чернігівській області в п'ятницю, 4 травня, рятувальники ліквідували пожежу у лісі поблизу смт Гончарівське на території Військового лісгоспу, що розпочалась ще 3 травня 2018 року об 11:45.