ua en ru

У Луганській області депутату міськради підкинули відрізану баранячу голову

У Луганській області депутату міськради підкинули відрізану баранячу голову Фото: депутату міськради підкинули баранячу голову (facebook.com csomvd)

Вирішується питання про притягнення затриманого до відповідальності

У Рубіжному Луганської області поліція затримала чоловіка, який підкинув пакет з відрізаною баранячої головою у машину місцевого депутата та активіста. Про це написала глава відділу комунікації поліції Луганській області Тетяна Погукай на сторінці у Facebook.

"Правопорушником виявився 35-річний місцевий житель, раніше судимий. Чоловік заробляє на життя випадковими заробітками. Поліції пояснив, що ніяких злочинних намірів не було, а підкинув пакет в багажник машини, тому що хотів пожартувати. Вирішується питання про притягнення затриманого до відповідальності", - розповіла Погукай.

У місті Рубіжне поліція встановила та затримала чоловіка, який підкинув пакет з відрізаною головою барана в автівку...

Опубліковано Татьяною Погукай 13 травня 2018 р.

Відзначимо, що в поліції не назвали ім'я і посаду потерпілого, при цьому місцеві ЗМІ 7 травня повідомляли, що баранячу голову підкинули депутату Рубіжанської міської ради Валерію Харчуку. На сайті ради він фігурує як позапартійний, проте є членом фракції "Опозиційного блоку".

Правоохоронці встановили, що затриманий напередодні підробляв, допомагаючи по господарству власнику однієї з шашличних, де чоловік і взяв відрізану голову барана. До того, як підкинути її в машину, він у стані алкогольного сп'яніння бігав вулицями Сєвєродонецька і лякав головою дівчат.

Нагадаємо, як повідомлялося, на сесії Нікопольської міськради (Дніпропетровська область) сталася стрілянина на засіданні позачергової сесії міськради.