ua en ru

У Луганській області бойовики протягом години випустили понад 60 мін калібру 82 мм, є поранений

У Луганській області бойовики протягом години випустили понад 60 мін калібру 82 мм, є поранений Фото: бойовики ДНР (twitter.com/borisich_glass)

Протягом сьогоднішнього дня ситуація в зоні АТО залишалася напруженою

У Луганській області бойовики протягом години випустили понад 60 мін калібру 82 мм, є поранений. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Протягом сьогоднішнього дня ситуація в районі проведення АТО залишалася напруженою, однак контрольовану українською армією. На Луганському напрямку, вночі, бандити протягом години випустили понад 60 мін калібру 82 міліметри на нашу наглядовій пункту неподалік Кримського. У відповідь українські бійці накрили противника щільним вогнем з гранатометів і великокаліберних кулеметів. В результаті цього протистояння один наш боєць отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, з опівночі найбільш гаряче було на Донецькому напрямку. 4 рази бойовики з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали наші зміцнення в Авдіївський промзоні. Крім того під ворожим вогнем двічі опинялися сили АТО недалеко від селища Зайцевого і тричі - на шахті Бутівка.

Крім того, на Маріупольському напрямку бойовики застосовували міномети на підступах до Мар'їнки. А близько опівночі бандформування неприцельно вогнем били з 122-міліметрової артилерії південніше Богданівки.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 18 серпня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у ра...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зоні АТО на Донбасі обидві сторони конфлікту продовжують обмежувати роботу моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі.