ua en ru

У Луганській обл. під вартою перебувають 42 особи, що підозрюються у тероризмі, - прокуратура

У Луганській обл. під вартою перебувають 42 особи, що підозрюються у тероризмі, - прокуратура Фото: у Луганській обл. під вартою перебувають 42 особи, що підозрюються у тероризмі

Всього встановлено 153 людини, які підозрюються у зв'язку з тероризмом і сепаратизмом

У Луганській області під вартою перебувають 42 особи, які підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, пов'язаних з тероризмом та сепаратизмом. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

Зазначається, що загалом встановлено 153 особи, які підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, пов'язаних з тероризмом та сепаратизмом, у тому числі колишні працівники правоохоронних органів та органів виконавчої влади і місцевого самоврядування. Стосовно 42 з них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, у розшуку перебувають 149 осіб.

Крім того, у Луганській області розслідувано низку резонансних кримінальних проваджень про корупційні правопорушення. Викрито представників добровольчих батальйонів Національної гвардії та спецпризначенців МВС, які вчиняли злочини проти цивільного населення.

Нагадаємо, у Луганській обл. заарештований бойовик ЛНР, що видавав себе за переселенця.