ua en ru

В Луганській обл. бойовики обстріляли батальйон МВС, 3 бійця важко поранені, - Москаль

В Луганській обл. бойовики обстріляли батальйон МВС, 3 бійця важко поранені, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Москаль просить СБУ і МВС посилити заходи з попередження диверсій

У Луганській області на дорозі Трьохізбенка - Лобачове вчора, 16 июна, бойовики обстріляли батальйон МВС, в результаті чого 3 бійці батальйону були госпіталізовані з важкими пораненнями. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної адміністрації на Facebook.

"16.06.2015 о 17:00 на дорозі Трьохізбенка - Лобачове бойовики обстріляли співробітників батальйону МВС. В результаті троє військовослужбовців з важкими вогневими пораненнями були доставлені в лікарню. Співробітники батальйону "Золоті ворота" дали гідну відсіч, в результаті чого ДРГ відступила", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у Москаля розповіли і про інші події.

Зокрема, зазначається, що в смт Новотошковское місцевий житель підірвався на розтяжці, яку диверсанти встановили біля колодязя.

В с. Кряковцы БМП наїхала на вибуховий пристрій, встановлений ДРГ на дорозі, в результаті чого двоє військових отримали важкі поранення.
Вночі обстріляли з "Градів" і 122-міліметрової артилерії с. Троїцьке. Зафіксовано загорання будинків і фермерських господарств.

У зв'язку з цим голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль звернувся до голів СБУ та МВС з проханням посилити оперативно-розшукові заходи щодо попередження диверсійно-розвідувальних груп.

Голова Луганської обласної ВЦА Геннадій Москаль звернувся до голів СБУ та МВС з проханням посилити оперативно-розшукові ...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 17 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, 15 червня в результаті бою у Трьохізбенки загинули 2 українських військових, 2 були поранені.