ua en ru

Луганський напрямок залишається епіцентром збройних протистоянь в зоні АТО, - штаб

Луганський напрямок залишається епіцентром збройних протистоянь в зоні АТО, - штаб Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Бойовики за день сім разів порушили режим перемир'я

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі епіцентром збройних протистоянь залишається Луганське напрямок. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Повідомляється, що противник продовжує обстрілювати позиції сил АТО, в тому числі зі зброї, яка має бути відведена від лінії зіткнення.

"Епіцентром збройної нестабільності залишається Луганський напрямок. Тут противник вів вогонь з мінометів різних типів, гранатометів і стрілецької зброї по оборонних укріпленнях Троїцького та Луганського. Застосовуючи піхотне озброєння, противник порушував перемир'я в районі Жовтого, а в районі Лозового обстрілював наші опорні пункти з озброєння БМП", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку зафіксовано єдину провокацію зі стрілецької зброї поблизу Красногорівки. Всього за день бойовики 7 разів порушили перемир'я.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 30 листопада 2017 року Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше місія ОБСЄ заявила про неможливість відвідати звільнене селище під Горлівкою через те, що українська сторона не розмінувала дорогу.