ua en ru

У Луганську розстріляли "швидку", є жертви, - джерело

У Луганську розстріляли "швидку", є жертви, - джерело Фото: бойовики ЛНР (mykolaivka-rada.gov.ua)

Число загиблих і поранених не повідомляється

В окупованому Луганську сьогодні, 22 листопада 2017 року, розстріляли машину "швидкої допомоги", є жертви. Про це у Facebook повідомляє журналіст Олексій Чибісов.

"Буквально 20 хвилин тому "зелені чоловічки" Корнета ("міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета, - ред.) розстріляли "швидку", яка їхала на виклик у Луганську. Є загиблі і поранені. Кількість поки не ясна", - написав він.

Буквально 20 хвилин тому "зелені чоловічки" Корнета розстріляли "швидку", яка їхала на виклик у Луганську. Є загиблі і поранені. Кількість поки не ясно.

Опубліковано Олексієм Чибісовим 22 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше волонтер Назар Приходько повідомляв, що в ході перевороту в Луганську озброєні люди захопили будівлю "генеральної прокуратури" самопроголошеної "Луганської народної республіки".

"За даними луганських джерел, Плотва з дружиною сховались в одній з багатоповерхівок. "Прокуратуру" захопили, звідти виводять під конвоєм якихось "чиновників", - повідомив Приходько.

Крім того, за інформацією журналіста Дениса Казанського, в результаті захоплення заарештували "генпрокурора ЛНР" Віталія Подоброго.

Зазначимо, ватажок ЛНР Ігор Плотницький провів нараду в Луганську і заявив про спробу "державного перевороту".