ua en ru

В Луганськ прибуло близько 400 бойовиків ДНР, - джерело

В Луганськ прибуло близько 400 бойовиків ДНР, - джерело Фото: бойовики ДНР (twitter.com GirkinGirkin)

Крім того, з Донецька до Луганська приїхала колона техніки, близько 30 машин

На територію самопроголошеної "Луганської народної республіки" прибуло близько 400 бойовиків "Донецької народної республіки". Про це повідомив координатор групи "Стоп терор" Семен Кабакаев у своєму Facebook.

"З Донецька у Луганськ приїхала колона техніки, близько 30 машин. Як ми розуміємо це підкріплення від Захарченко своєму колезі Теслярській. За первинними даними прибуло близько 400 людей для придушення бунту Корнета", - написав він.

Відзначимо, що в сепаратистських пабликах з'явилася інформація, що це військова техніка бойовиків самопроголошеної "Донецької народної республіки", які нібито мають намір провести "зачистку" Луганська від прихильників ватажка так званої "Луганської народної республіки" Ігоря Плотницького.

Нагадаємо, сьогодні ввечері, 21 листопада, стало відомо, що у центр окупованого проросійськими бойовиками Луганська входить колона військової техніки. Крім того, сьогодні центр Луганська заблокували невідомі в камуфляжі без розпізнавальних знаків. Бойовики, в свою чергу, заявляють, що блокують вулиці за наказом так званого "міністерства внутрішніх справ ЛНР" Корнета.