ua en ru

Lufthansa Consulting розвиватиме аеропорт "Сімферополь"

Міжнародний аеропорт "Сімферополь" і компанія Lufthansa Consulting підписали договір про співпрацю, передає кореспондент РБК-Україна з посиланням на головне управління інформполітіки Ради міністрів Криму.

Документ підписаний в рамках II Міжнародного Чорноморського економічного форуму, що стартував сьогодні у Лівадійському палаці (Велика Ялта).

Згідно з угодою, планується розробити концепцію державно-приватного партнерства для розвитку аеропорту "Сімферополь". Зокрема, проект буде спрямований на модернізацію об'єктів обслуговування пасажирів, будівництво нових терміналів, ремонт злітно-посадочної смуги, розвиток торгівельно-розважальної інфраструктури, забезпечення професійного керування аеропортом і приведення його у відповідність з міжнародними стандартами безпеки і якості. До розвитку підприємства будуть залучені приватні інвестори і досвідчені оператори діяльності аеропорту.

Компанія Lufthansa Consulting була вибрана аеропортом "Сімферополь" для співпраці за підсумками тендеру.

Відзначимо, що Lufthansa Consulting є стратегічною консультаційною компанією, що працює в авіаційній сфері. Компанія виконала низку проектів для аеропортів і авіакомпаній в країнах СНД, Латинської Америки і Африки.